Nå kan man delbetale eller få faktura på reiser bestill gjennom Ving.
Ving

Ving innleder et samarbeid med Resurs Bank for e-handelsløsning

Publisert: 22. september 2021 kl 14.45
Oppdatert: 22. september 2021 kl 14.50

Ving og søsterselskapene i NLTG (Ving i Sverige, Spies i Danmark og Tjäreborg i Finland) har solgt reiser på nett i over 20 år. Nå er det på tide å løfte tilbudet til neste nivå, skriver de i en pressemelding, og avslører et nytt samarbeid med Resurs Banks e-handelsløsning.

Med Resurs Banks e-handelsløsning vil kundene i det nordiske markedet kunne velge mellom faktura og delbetaling, noe som gir økt fleksibilitet, skriver de i pressemeldingen. Tilbudet inkluderer 30-60 dager gratis kreditt og muligheten for delbetaling.

Lanseringen av fakturabetaling på ving.no, for litt over en uke siden, ble tatt godt imot.

– Etter å ha evaluert det nordiske markedets e-handelsleverandører, har vi valgt en aktør som matcher vår ambisjon om en virkelig god kundeopplevelse. Resurs Bank har verdifull erfaring i vår bransje og tilbyr en e-handelsløsning som gir oss gode forutsetninger for å møte behovene til dagens kunder. Resurs Bank er også en økonomisk stabil aktør med en e-handelsplattform som muliggjør fleksibiliteten som er nødvendig for våre kunder. Bare en uke etter lanseringen kan vi se at vårt nye tilbud blir satt pris på, da mange kunder velger Resurs Banks betalingsløsning når de bestiller en reise. Den første betalingen med faktura ble gjort allerede 15 minutter etter lanseringen, sier Øyvind Tørstad, Head of Ancillaries and Customer Payments, Ving/Nordic Leisure Travel Group.

Av det totale e-handelsvolumet i Norden utgjør reiser en betydelig del og gjennom det nye partnerskapet med Ving og NLTG, styrker Resurs Bank sin posisjon innen e-handel i det nordiske markedet. Samtidig kan Ving tilby en attraktiv og sikker betalingsløsning til sine kunder.

Andreas Andersson. Foto: Resurs Bank

Saken fortsetter under annonsen

– Vi er svært stolte over at Ving og NLTG Group velger Resurs som e-handelspartner for sin kommende investering i det nordiske markedet. Ikke minst i disse tider hvor pandemien har ført til at dagens kunder stiller nye og høyere krav til sikkerhet og fleksibilitet når de bestiller og betaler for reisen. Sammen med NLTG har vi laget et e-handelstilbud der kunden alltid kan velge mellom flere betalingsmetoder, tilpasset reisebransjen, noe som vi vet er en viktig faktor for å oppnå et attraktivt kundetilbud, sier Andreas Andersson, salgssjef, Retail Finance, Resurs Bank.

Ledige stillinger – reiseliv