Norwegian lanserer 13 nye ruter fra Norge

Publisert: 17. november 2022 kl 09.48
Oppdatert: 17. november 2022 kl 09.48

­– Vi er glade for å lansere 13 spennende rutenyheter. Med flere ruter og hyppigere avganger, er vi nå godt forberedt på en økning i etterspørselen etter Norwegian-billetter for den kommende sommersesongen, sier Magnus Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Av de 13 nye rutene er det kun ruten til Tenerife som selskapet tidligere har fløyet, og som fra før er en av vinterrutene. De nye destinasjonene går fra Oslo lufthavn Gardermoen til Sofia i Bulgaria, Bucuresti i Romania, Alanya/Gazipasa i Tyrkia, Porto i Portugal, Thessaloniki i Hellas, Bari, Milano/Bergamo og Bologna i Italia og Skopje i Nord-Makedonia. Fra Bergen blir det også en ny direkterute til Milano/Bergamo i Italia.

7. oktober kunngjorde selskapet to nye direkteruter fra Haugesund som går til Malaga og Alicante.

Norwegian øker samtidig kraftig i antall avganger til de mest populære destinasjonene i Europa. Fra Oslo til Alicante og Malaga tilbyr selskapet i fortsettelsen opptil tre daglige avganger i den mest hektiske sommerperioden. Til Billund, som er populært for besøk til Legoland og de nærliggende barnevennlige feriestedene i Danmark, blir det også flere avganger. I tillegg blir det flere avganger til blant annet Madrid, Barcelona og Manchester.

Fra Bergen øker selskapet kapasiteten til Paris og Malaga, fra Stavanger til Alicante og Barcelona samt fra Trondheim til Malaga.

Annonse

Ledige stillinger – reiseliv