Reiseliv

Ny sjef i Flyr

Finansdirektør Brede Huser overtar som administrerende direktør i Flyr, etter at Tonje Wikstrøm Frislid har valgt å fratre.

Publisert Sist oppdatert

Wikstrøm Frislid har ledet selskapet siden oppstarten i 2021. Huser overtar med umiddelbar virkning og fortsetter også som finansdirektør i en periode fremover.

– Selskapet går nå inn i en ny fase der det blir avgjørende å styrke den finansielle situasjonen. Brede Huser har bred og helhetlig innsikt i selskapet og har den nødvendige gjennomføringskraften vi trenger når selskapet går inn i neste fase. Han har vist en solid evne til å samle gode team som leverer bra, i både Flyr og i andre selskaper der han tidligere har hatt lederansvar, sier styreleder Erik G. Braathen.

Brede Huser har vært finansdirektør i Flyr siden oppstarten i 2020. Huser har mer enn 19 års erfaring fra flyselskapet Norwegian, hvor han i perioden 2006 – 2015 hadde ledende stillinger i økonomiavdelingen, før han i 2015 ble direktør for Norwegian Reward. Huser har også jobbet innen finans i Orkla, Arthur Andersen og Ernst & Young. Han er utdannet på BI og har en master i finansvitenskap.

Powered by Labrador CMS