Reiseliv

Rhodos skal bli et fyrtårn for bærekraftig turisme

Publisert Sist oppdatert

TUI og greske myndigheter lanserer fremtidens utviklingshub for mer bærekraftig turisme. “TheRhodes Co-Lab” er et samarbeid mellom TUI, TUI Care Foundation og myndighetene i den sydlige egeiske regionen i Hellas. Rhodos, som er en av nordmenns feriefavoritter, skal bli et fyrtårn i utviklingen av fremtidens mer bærekraftige feriedestinasjoner. Det er det første prosjektet i verden der en destinasjon av denne størrelsen går aktivt inn for å bidra til sin egen transformasjon på en så omfattende måte.

- Den bærekraftige transformasjonen vi ønsker i vår bransje er avhengig av gode samarbeid og sterke partnerskap. Hellas, Egeer-regionen og TUI inviterer hele bransjen med i dette arbeidet, slik at vi sammen kan utvikle fremtidens feriedestinasjoner, sier Fritz Joussen, CEO TUI Group.

Co-Lab vil samarbeide med den lokale reiselivsnæringen og internasjonale partnere for å finne konkrete løsninger, som så kan utvikles og implementeres på Rhodos. I tillegg skal det opprettes en tenketank på Rhodos for å samle internasjonale eksperter, og styrke og videreutvikle bærekraftsomstillingen i reiselivssektoren. Co-Lab støtter bærekraftmålene til regjeringen til den greske statsministeren Kyriakos Mitsotakis, den sydlige egeiske regionen og er en del av TUIs langsiktige bærekrafts agenda.

Powered by Labrador CMS