Reiseliv

Skotsk flyselskap etablerer seg i Norge

Publisert Sist oppdatert

Siden 2014 har oljeruten mellom Oslo og Aberdeen i Skottland blitt operert av SAS, men stoppet helt da pandemien kom i 2020. Sas har foreløpig ikke varslet gjenåpning av denne ruten, og dette ønsker det skotske flyselskapet Loganair å utnytte. Etter at Ryanair og Wizz air har hatt flere mislykkede forsøk på å etablere seg i landet, kommer nå det skotske selskapet Loganair.

For i tillegg til å gjenoppta avgangene fra Bergen og Stavanger til Edinburgh og Newcastle starter det seksti år Loganair med avganger fra Oslo til Aberdeen seks ganger i uken.

– Vi er glade for å styrke vår tilstedeværelse i Norge. Vi er sikre på at gjenopprettingen av den viktige forbindelsen fra Oslo til Aberdeen vil bli ønsket velkommen, spesielt av energisektoren ettersom økonomiene våre begynner å komme seg, sier adm. direktør Jonathan Hinkles i Loganair.

På spørsmål om selskapet vil gå i konkurranse med Norwegian, Sas, Flyr eller Widereøe på andre ruter, sier Hinkles at Norge alltid har vært en viktig del av Loganairs DNA, og dagens kunngjøring symboliserer at det er en viktig del av fremtiden vår.

Powered by Labrador CMS