Foto: Terje Bendiksby / NTB

Widerøe øker satsningen på flyruter til Middelhavet

Publisert: 14. september 2022 kl 13.38
Oppdatert: 14. september 2022 kl 13.44

Med med flere utenlandsruter kan selskapet for alvor ta opp konkurransen med SAS, Norwegian og Widerøe, skriver flysmart24.no

Slik blir satsningen

Bergen – Firenze fire ukentlige avganger, økning fra en til fire sammenlignet med 2022. Bergen – Alicante får daglige avganger, og økes fra tre til syv sammenlignet med 2022.

Bergen – Nice får tre ukentlige avganger, og tidtabellen endres slik at flere vil kunne benytte Bergen som hub for sin reise fra opprinnelig utgangspunkt i Norge. Bergen – Palma de Mallorca får en ukentlig rundtur, samme som i år.

Torp – Nice mandag, onsdag og fredag. Avgang på morgenen, retur på kvelden. Torp – Firenze flys tirsdag, torsdag og søndag på morgenen, også her retur på kvelden.

Storfornøyd med rutetilbudet

På Torp er markedssjef Tine Mathisen storfornøyd over det nye rutetilbudet:

–  Middelalderbyen Firenze er et mekka for alle som er interessert i vin, kultur, arkitektur og historie. Ikke minst er det inngangsporten til vakre Toscana med sitt spektakulære landskap, mattradisjoner og herlige strender, sier Mathisen.

Annonse

I tillegg til ny rute til Firenze, skal Widerøe også kommende sommer fly direkte til Nice fra Torp. Her øker også Widerøe fra to til tre ukentlige avganger.

Det er likevel satsingen fra Bergen som er den mest tydelige for Widerøe. Selskapet har etter hvert bygd seg opp med et knutepunkt på flyplassen på Flesland.

Ledige stillinger – reiseliv