Annonse

Rekordbesøk på uteservering på bryggen i bergen

Etter forsommerens rekordvarme, kan F&B Manageren på 26 North Restaurant & Social Club på Bryggen i Bergen fortelle om rekord i antall besøk, allerede så langt denne sesongen. 26 North i Bergen har klatret omkring 200 plasser på TripAdvisor siden åpningen ifjor. I dag er restauranten rangert av gjestene blant topp 20 restauranter av 318 restauranter i hele Bergen.

- Vi er kjempeglade for de strålende anmeldelsene. Tilbakemeldingene fra våre gjester betyr alt for oss, så det er moro at restauranten har blitt så godt mottatt. Ekstra gøy er det med det fantastiske været vi har hatt, som har bidratt til at vi allerede nå har hatt rekordmange besøkende denne sesongen, forteller Alexander Mackenzie.

Han legger til: - For å gi noen eksempler så har vi i mai alene solgt nesten 10.000 halvlitere og servert over 1000 porsjoner med våre populære retter, som burger og fish & chips».

- Maten vår er oppriktig og kompromissløs. Vi bruker bare de aller beste råvarene fra de nordiske skogene, fjordene og gårdene. Hos oss skal gjestene få oppleve det absolutt beste som Norden har å tilby, forteller Thomas Dahl, kjøkkensjef ved 26 North Restaurant & Social Club i Bergen.

- Vi har plass til ca 150 gjester på vår uteservering og det har vært smekkfullt nesten hver eneste dag den siste måneden. Det er kjempegøy å vise frem den flotte byen vår og den norske maten til både turister og Bergens innbyggere, smiler F&B sjef Alexander Mackenzie.

Annonse
Annonse
Annonse