Annonse
Carl Lescroart og Tormod Halbakken, administrerende direktør og direktør for varme drikker for Coca-Cola European Partners Norge, er glade for å introdusere Costa Coffee i Norge. Her i kaffebaren på BI Nydalen.

Europas største kaffekjede kommer til Norge

Det er Coca-Cola som introduserer Costa Coffee for det norske publikummet.

Coca-Cola satser tungt i kaffemarkedet, og kjøpte Costa Coffee – Europas største kaffekjede, med over 3 400 utsalgssteder – for nærmere 50 milliarder kroner i 2019. Nå øker Coca-Cola innsatsen i det norske kaffemarkedet, og introduserer kaffen til Costa Coffe for norske konsumenter.

– Nordmenn er blant verdens mest kaffeelskende mennesker, derfor er kaffe et viktig satsingsområde for oss. Vi har store ambisjoner, og viser disse ved at vi nå tar Costa Coffee til Norge, sier Tormod Halbakken. Han er direktør for varme drikker i Coca-Cola European Partners Norge, som allerede er ledende på kaffe til norske arbeidsplasser, og samtidig vokser kraftig i hotell- og restaurantmarkedet.

– Costa Coffee er ti år på rad kåret til Storbritannias ledende kaffekjede, og er godt kjent av mange nordmenn som har besøkt kjedens kaffebarer. Costa har et av Europas største kaffebrennerier, som er kjent for sin gode kvalitet og bærekraftige produksjon. Nå gleder vi oss til å introdusere Costa Coffee til alle våre kunder, som med dette kan tilby et enda bedre kaffeutvalg, fortsetter Halbakken.

Det er BI-studentene i Nydalen som blir de første til å kunne nyte Costa-kaffe på sin kaffebar. Fra august blir denne kaffebaren den første i Norge som serverer Costa Coffee.

Annonse
Annonse
Annonse