Annonse
Foto: Oche Brisbane

Oche vil ekspandere sterkt internasjonalt

- I løpet av de neste 12 månedene planlegger vi å åpne 6 -10 nye Oche-barer, blant annet i USA og i Europa. I løpet av de neste årene er planen å flerdoble veksttakten, og å vokse over hele verden, sier Warfield, som har en omfattende bakgrunn fra toppledelsen i selskaper i bransjer som sportsunderholding, luksusvarer, reise og bevertning, blant annet som sjef for Topgolfs internasjonale satsing.  

Oche ble lansert i Oslo i 2019, og tilbyr en unik spillopplevelse, som den første moderne dartklubben i Norge. Oche kombinerer det beste fra underholdnings- og restaurantverdenen, med god mat, musikk, cocktails og øl, og har en moderne bar-atmosfære. De har investert store summer i IT-systemer og innovativ teknologi for å utvikle et digitalt, interaktivt dart-spill. I 2019 åpnet Oche-bar nummer to, i Brisbane i Australia og i 2020 ble bar nummer tre åpnet i Amsterdam i Nederland. Bar-konseptet har, i periodene der det har vært mulig å drive tilnærmet som normalt på tross av coronapandemien, levert høye driftsmarginer.

- Dette viser at Oche har global appell. Oche-konseptet sammen med finansiell backing fra Karbon Invest, gjør at Oche har alle muligheter for å bli en suksess verden over. Jeg er sikker på at Oche vil vise seg å være midt i blinken for å hjelpe eksisterende barer og restauranter til å øke inntektene og lønnsomheten betraktelig, nå når verden etterhvert rister av seg virkningene av den globale pandemien. Vi gleder oss til å invitere franchisepartnere fra hele verden til å bygge merkevaren Oche og jeg ser veldig frem til å ta dette konseptet ut i verden, sier Warfield.

Karbon Invest eier litt i overkant av 50 prosent av Oche og planlegger å investere mer enn 300 millioner kroner i konseptet de neste tre til fem årene – for å realisere merkevarens vekstpotensial og den internasjonale ekspansjonen. Karbon eies med over 50 prosent av IT-investor Jens Rugseth og hans familie.

- Jeg er kjempefornøyd med at Troy Warfield fremover skal lede Oche, når selskapet nå skal erobre verden og åpne barer i alle verdensdeler. Jeg er overbevist om at han er den rette til å ta selskapet videre i den voldsomme vekstfasen vi planlegger nå, sier IT-investor Jens Rugseth, styreleder og eier i Karbon Invest.

 

Annonse
Annonse
Annonse