Annonse
Adm. dir. Kenneth Lorentzen tar sikte på en omsetning rundt SEK 10 milliarder i 2025.  Foto: Börje Svensson

Vil bli ledende i Europa innen "eatertainment"

Derfor har de startet Social Eatertainment Group, som skal bli Europas ledende gruppering innen "eatertainment", med en kjedeomsetning på minst SEK 10 milliarder i 2025. 

Altor-eide O’Learys starter nå Social Eatertainment Group og satser stort på å vokse fremover, både i Sverige og i resten av Europa. Hovedfokuset for det nye moderselskapet Social Eatertainment Group, som idag eier O’Learys og Harrys, er å etablere seg som ledende innen "eatertainment" – dvs mat og drikke, i kombinasjon med sosiale spill, aktiviteter, evenementer og sport, noe adm. dir. Kenneth Lorentzen tror kommer til å bli viktigere enn noen gang, etter en tid med sosial distansering og digitale møter.

- Vi tilbyr morsomme og avslappende steder for å omgås med familie, venner og kolleger. Dette er også et attraktivt tilbud for restauranteierne, som får gjester som blir lengre, og som dermed også bruker mer tid og penger, sier Kenneth Lorentzen. 

Målet for Social Eatertainment Group er å ha minst 400 enheter i 2025. Idag inngår drøyt 130 enheter i selskapsgruppen, som for tiden består av varemerkene O’Learys og nyinnkjøpte Harrys. Flere prosesser er i gang og i løpet av 2021 planlegges  mange åpninger i blant annet Sverige, Norge, Nederland og Spania.

 

Annonse
Annonse
Annonse