Restaurant

Burger King åpner plantebasert restaurant

2. mars vil Burger King i Storgaten i Oslo gjøres om til en plantebasert restaurant i en hel måned. Neste uke lanserer Burger King også nye plantebaserte produkter i alle restauranter.

Publisert Sist oppdatert

Burger King svarer med dette på den økende etterspørselen etter kjøttfrie alternativer i hurtigmatbransjen.

– Våre gjester ønsker seg flere plantebaserte alternativer. Når vi nå lanserer fem nye produkter, håper vi å gjøre det enda enklere å velge plantebasert på farten, sier Olav Bæverfjord, Norgessjef i Burger King.

Gjestene vil bli introdusert for et stort utvalg av nye plantebaserte produkter, uten at det går på bekostning av den ikoniske flammegrillede smaken, som gjestene ønsker seg.

– Burger King har åpnet flere plantebaserte restauranter andre steder i Europa, og nå er vi veldig glade for å endelig åpne en plantebasert Burger King-restaurant i Oslo. Fra 6. mars lanserer vi også flere plantebaserte produkter i alle våre restauranter. Dette er et viktig steg på veien mot å bli førstevalget for nordmenn når de vil ha en burger som smaker godt, uansett om de foretrekker kjøtt eller ikke, sier Olav Bæverfjord.

Leverandøren av den plantebaserte burgeren er den anerkjente The Vegetarian Butcher, og burgerne er utviklet for å smake og se ut som ekte kjøtt.

Powered by Labrador CMS