Mon Oncle på Tullinløkka i Oslo, er en av de nye restaurantene som fikk én Michelin-stjerne. De serverer eksklusive retter fra det klassiske franske kjøkkenet. Med Esben Holmboe Bang og kjøkkensjefen Rosina Ostler på laget, er det tydelig perfeksjon i alt som serveres. 

Foto

VisitOslo

Michelin-stjerner tildeles restauranten, ikke kokken – service og interiør har ingen betydning

For å lese alle artiklene på reiseliv1.no må du være abonnent.

Nett og papir 1 mnd
Fornyer på fullpris (168,-)
  • Les alt innhold på reiseliv1.no
  • Papirutgaven av Reiseliv1 (8 utgaver i året)
  •  e-utgaven på nett
  • Nyhetsbrev
  • Fornyer på fullpris
1
Bestill
Nett og papir 6 mnd
(800,- eks mva)
  • Les alt innhold på reiseliv1.no
  • Papirutgaven av Reiseliv1 (8 utgaver i året)
  • Papirmagasinet som e-utgave
  • Nyhetsbrev
1000
Bestill
Nett og papir 12 mnd
(1400,- eks mva)
  • Les alt innhold på reiseliv1.no
  • Papirutgaven av Reiseliv1 (8 utgaver i året)
  • Papirmagasinet som e-utgave
  • Nyhetsbrev
1750
Bestill
Digitalt 1 mnd
Fornyer på fullpris (125,-)
  • Les alle artiklene på reiseliv1.no
  • Les eutgaven på nett
  • Nyhetsbrev
  • Fornyer på fullpris
1
Bestill
Digitalt 6 mnd
(580,- eks mva)
  • Les alle artiklene på reiseliv1.no
  • Reiseliv1 som e-utgave
  • Nyhetsbrev
725
Bestill
Digitalt 12 mnd
(1100,- eks mva)
  • Les alle artiklene på reiseliv1.no
  • Reiseliv1 som e-utgave
  • Nyhetsbrev
1375
Bestill