Annonse

Sas med direkteruter fra danmark og london til den nye flyplassen i sälen/trysil

I vintersesongen 2019-2020 vil SAS begynne å fly direkte fra København, Ålborg og London til den nye flyplassen i Sälen/Trysil, Scandinavian Mountains Airport.

Fra nyttårshelgen vil SAS tilby totalt fire nye ukentlige flyvninger til og fra Sälen/Trysil. Rutene fra Danmark og Storbritannia betjenes i vintersesongen frem til påske. Med over 250 løyper i SkiStars anlegg innenfor 25-40 minutters transporttid fra flyplassen, gir de nye SAS-rutene helt nye muligheter for å komme til de skandinaviske skistedene og fjellområdene i Sälen og Trysil. Samtidig inngår SAS og Skistar et strategisk partnerskap som blant annet kommer til å forenkle bestillingen av skireiser.

– Det er svært gledelig at SAS kan tilby de første internasjonale rutene til den nye flyplassen. Korte reisetider, attraktiv tidtabell, i kombinasjon med fantastiske muligheter for skiløp og andre vinteropplevelser i de svenske og norske fjellene, er noe mange ønsker seg. Vi kommer til å fortsette å utvikle samarbeidet med SkiStar for å styrke tilbudet til våre reisende ytterligere og gjøre det enklere å oppleve den skandinaviske vinteren, sier Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial, SAS.

Flytiden fra København og Ålborg til Sälen/Trysil er cirka 1 time og 20 minutter, mens flytiden fra London er godt og vel to timer. SAS vil trafikkere Scandinavian Mountains Airport (SCR) med start den 29. desember fra Danmark og den 28. desember fra Storbritannia. De nye rutene blir fløyet med SAS’ nye Airbus 320neo-fly, som er markedets mest støysvake og mest drivstoffeffektive fly, og som reduserer CO2-utslippet med opptil 18 %.

40 minutter til Radisson-hotellene

- Dette er en stor dag for oss som har så mange gjester fra England og Danmark. Tenk å kunne tilby dem å lande på vår flyplass Scandinavian Mountains Airport. Med en rekordkort transfer kan gjestene på mindre enn 40 minutter komme til en av våre to hotellobbyer for innsjekk. Det kan man kalle feriekvalitet, sier Maria Åhgren, General Manager for Radisson Blu Resort & Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil.

I over 6 år har resorthotellene i Trysil jobbet med det engelske markedet. Eksempelvis var 61% av hotellenes gjester fra England i uke 8 i 2018.

- De setter stor pris på å bo på hotell med alt tilrettelagt i form av god mat og opplevelser som SPA, bad og bowling. De er flinke til å gi direkte feedback og det gir oss forutsetningen til å hele tiden heve servicenivået vårt. Det er en stor prioritet for oss å hele tiden sørge for at vi svarer til kravene som de internasjonale gjestene stiller. Det at man ankommer med fly, og ikke kommer med bil, har en god del å si for hva som må være på plass, fortsetter Åhgren.

Radisson Blu Resort Trysil har et godt samarbeid med reiseagenter i England, og det at de nå kan tilby sine kunder å forkorte reiselengden betraktelig, er selvfølgelig veldig positivt.

- Dette er gode nyheter for området. Økt tilgang og mer enn halvering av reisetiden sammenlignet med Oslo, sier Andy Hemingway, Product & Sales Manager i Ski Safari, som har vært en partner for hotellet i over 6 år.

- De 4-stjernes hotellene er høyt rangerte av våre kunder og nå har vi enda flere valgmuligheter, pluss den ekstra komforten ved å fly direkte til Scandinavian Mountains, sier Hemingway.

 

 

 

 

Annonse
Annonse
Annonse