Annonse

Team bocuse norge på plass


Norges Bocuse-kandidat, Christian André Pettersen, har valgt teamet som skal hjelpe ham med å nå målet om pallplassering i europafinalen i juni 2018 og verdensfinalen Bocuse d’Or i januar 2019. Coach blir Bocuse-kokk Gunnar Hvarnes og Mondo-kokken Håvard André Josdal Østebø blir commis.

- Gunnar Hvarnes har en enorm konkurranseerfaring og vet hva som skal til for å nå målet om en pallplassering i Torino og Lyon. Commis Håvard André Josdal Østebø kjenner jeg fra kjøkkenet på Restaurant Mondo og vi jobber utrolig godt sammen. Dette er drømmeteamet mitt, sier Christian André Pettersen.

I desember flyttet teamet inn på et spesialdesignet treningskjøkken på Kronen Gaard Hotell i Sandnes. Nå er de i full gang med å eksperimentere med ulike råvarer, finne harmonier som gir best smak, og konkretisere ideer knyttet til presentasjon, design og geografisk identitet.

- Christian André Pettersen er en utrolig dyktig, målrettet og faglig sterk kokk, og han har virkelig det som skal til for å knive om edelt metall i Torino og Lyon. Jeg ser frem til oppgaven som ligger foran oss, og gleder meg å jobbe tett med Christian André og Håvard, sier Gunnar Hvarnes.

President for det norske teamet er Bent Stiansen, som også er styreleder i det norske Bocuse-akademiet. En viktig del av Bents rolle er å være Norges dommer i både Europa- og Verdensfinalen.

Foto: Fredrik Ringe

Annonse
Annonse
Annonse