Annonse

Tripadvisor i samarbeide med hsmai europe

TripAdvisor, verdens største reisenettsted, har inngått samarbeide med HSMAI Europe om første  utgave av prisen  ”Young Hotelier of the Year”, som skal utdeles under en middag på Hilton Park Lane i London (bildet) torsdag 5.mai.

- Vi er glade for å kunne jobbe sammen med HSMAI Europe for å belønne innsatsen til en fremragende hotelier det siste året, sier Christine Petersen, president i TripAdvisor for Business.

- Vi håper å fortsette samarbeidet med HSMAI Europe om fremtidige prosjekter for å synliggjøre de beste talentene i bransjen, sier Petersen.

- Vi ser frem til å samarbeide med en partner som har så stor kunnskapsbase om våre medlemmers kunder. Med vår kunnskap og vårt bransjenettverk og deres kompetanse, er vi sikre på at dette blir et fruktbart samarbeide, sier Ingunn Hofseth, President i HSMAI Europe.

Prisen ”The Young European Hotelier of the Year” tilfaller  en leder som har fremhevet seg gjennom  eksepsjonelt gode resultater, eller som har vært spesielt innovativ i sin rolle som leder.

Under arrangementet på Park Lane Hilton vil det også bli delt ut priser i følgende kategorier:

”The HSMAI European Travel Marketers”

”The Young European Travel Industry Leader of the Year”

 ”Top Ten Extraordinary Minds in the Hospitality and Travel Industry”

Annonse
Annonse
Annonse