Spennende rom

Publisert: 5. februar 2024 kl 11.12
Oppdatert: 5. februar 2024 kl 11.12

­Kraken, en sort, krydret rom, er blitt svært populær de siste årene, etter lanseringen i USA i 2010. Kraken rom destilleres i Trinidad & Tobago i Karibien, der den lagres i 1-2 år og blir smaksatt med 11 ulike krydder, som kanel, ingefær, nellik og anis. Den har aroma av karamell og krydder. Spicy med rund smak, til tross for alkoholprosent på 40. I smaken kan man finnes mørk sjokolade, kokos, kanel og muskat. Lang ettersmak. Passer fint som avec eller i drinker. Flaskeformen er spesiell, den er basert på en viktoriansk romflaske, med en hank på hver side.

–  Kraken har en kompleks smaksprofil der eksotiske krydder gir god sødme. Den er rund, varm og spennende å drikke, og er perfekt å bruke i drinker på kalde dager, sier Johan Bengtsson, merkevaresjef for Kraken i Anora.

Kraken rom henter sin inspirasjon fra den norske myten om Kraken, et fabeldyr fra norsk folketro som går tilbake til 1100-tallet. Den enorme blekkspruten skal ha blitt sett i sjøen utenfor Norge, Island og Irland, og kunne svelge både menn, skip og hval. 

The Kraken Black Spiced

V-pris: NOK 529,90

Importør: Anora

 

Saken fortsetter under annonsen