Foto: Torstein Bøe / NTB: Flyr hadde totalt 122 600 passasjerer om bord i denne måneden. Det er en økning på 46 prosent sammenlignet med mars.

Selskapet flyr gjør en knallsterk april

Bjarte Lerø
Publisert: 6. mai 2022 kl 08.47
Oppdatert: 6. mai 2022 kl 09.14

Flyr hadde totalt 122 600 passasjerer om bord i denne måneden. Det er en økning på 46 prosent sammenlignet med mars, skriver nettstedet flysmart24.no.

Det er første gang Flyr, som hadde første flyvning i slutten av juni i fjor, passerer 100 000 reisende i løpet av en måned.

– Vi er fornøyde med økningen på 46 prosent i passasjertallet i april fra mars, og med den svært positive mottakelsen fordelsprogrammet Flyr+ har fått i markedet. Vi ser at vi treffer godt med vårt sommerprogram og oppnådde også denne måneden rekordsalg, drevet av en stor pågang av bestillinger av feriereiser, sier Tonje Wikstrøm Frislid, administrerende direktør i Flyr. 

Bonusprogram gir mange nye medlemmer

Flyr lanserte før sommerprogrammet en rekke nye ruter. Både til de populære feriemålene i Sør-Europa og til flere storbyer i Europa. Noen av dem er Flyr alene om med direkterute fra Norge.

Tidligere fikk Flyr en god start da det lanserte sitt bonusprogram, Fyr+. Det gir rabatt fra første reise, i tillegg til en ytterligere bonus etter et visst antall flyturer eller medlemsvervinger.

Selskapet fikk 10 000 medlemmer allerede første dagen. Nå har Flyr+ kommet opp i 90 000 medlemmer, og det i løpet av bare den første måneden.

Saken fortsetter under annonsen

Bedre belegg

Flyr har nå en fyllingsgrad på 62 prosent, noe som innebærer en jevn vekst i forhold til tidligere måneder.

Det innebærer at det satt betalende passasjerer i seks av ti seter under hele april. Også inntekten per passasjer økte.

Flyr mottok i april to fabrikknye 737-8 og har nå en flåte på totalt 10 fly.

Ytterlige to fabrikknye fly blir levert i juni og juli. Flyr har ved utgangen av april 36 årsverk per fly, som er i henhold til plan for å nå målsatt kostnadsnivå.