Norges kandidat, Håvard Werkland, skal kjempe om pallen i Bocuse d’Or Europe i Trondheim 19. – 20. mars neste år.
Berre/Stiftelsen Norsk Gastronomi
Bocuse d’Or velger norsk skrei, kamskjell og tørrfisk
Norsk skrei, levende kamskjell fra Frøya og tørrfisk fra Halvors i Tromsø, er obligatoriske råvarer i fatoppgaven, når Norges kandidat, Håvard Werkland, skal kjempe om pallen i Bocuse d’Or Europe i Trondheim 19. – 20. mars neste år. Det er godt nytt for den norske kokken.
Reiseliv1
Nett og papir
3 mnd
150,- 549,-
KJØP
Reiseliv1
Nett og papir
12 mnd
1788,-
KJØP
Reiseliv1
Nett
1 mnd
1,- 143,-
KJØP
Reiseliv1
Nett
12 mnd
1406,-
KJØP