Annonse

Alt klart for s. pellegrino young chef

  1. S. Pellegrino Young Chefs 4. utgave har nå åpnet søknadsprosessen for deltagelse i den internasjonale konkurransen, som jakter kommende kulinariske talenter fra hele verden. Skandinavia og Baltikums lokale konkurranse vil foregå i november 2019. Her vil Bjørn Svensson delta i juryen, som forøvrig består av andre fremstående kokker. Juryen velger hvem som skal gå videre som Young Chef-finalist til selve finalen i Milano neste år.

I løpet av S.Pellegrino Young Chef-konkurransen, som i 2017 tiltrakk seg over 3000 søkere, vil mer enn 70 Top Chefs være involvert som jurymedlemmer i lokale konkurranser. 12 unge kokker fra 12 forskjellige geografiske regioner, skal velges ut som finalister.

Odd Ivar Haglund fra Brasserie Fengselet og Tomasz Rochon fra Grefsenkollen representerte Norge i Stockholm under forrige Young Chef-regionsfinale, men de kom seg ikke videre til selve finalen i Milano.

Vinnere av S.Pellegrino Young Chef får en fantastisk mulighet til å få global eksponering og et betydelig faglig løft, samt muligheten til å ta del i flere av S.Pellegrinos årlige arrangementer rundt om i verden, inkludert, men ikke bare de som er knyttet til Young Chef-konkurransen. Tidligere vinnere inkluderer Yasuhiro Fujio, Japan, i 2018, Mitch Lienhard, USA, i 2016, og Irland-baserte S.Pellegrino Young Chef 2015, Mark Moriarty.

S.Pellegrino Young Chef er en global konkurranse som foregår i fire faser:
FASE I – Søknad (4. februar – 30.april 2019)

FASE II - Global Shortlist (1. juni 2019)

ALMA (verdens ledende internasjonale utdanningssenter for italiensk mat)

Velger maksimalt 10-15 semifinalister fra hver av de 12 nøkkelregionene.

FASE III - Lokale konkurranser (semifinaler) (21. juni – 31. desember 2019)

FASE IV - S.Pellegrino Young Chef finalen (juni 2020)

12 unge kokkefinalistene samles i Milano for Grand Finale.

 

Søknad for å delta finner du tilgjengelig på nettet – sjekk ut www.sanpellegrino.com

Annonse
Annonse
Annonse