Annonse

Beste internasjonale hotellkjede 12 år på rad

12 år på rad er Radisson Hotel Group, med Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hotellene, blitt kåret til beste internasjonale hotellkjede av “Grand Travel Awards” i Norge.

– Det er fantastisk å motta denne anerkjennelsen 12 år på rad. Jeg vil takke alle våre medarbeidere for den formidable innsatsen de gjør hver eneste dag. Vi kommer til å fortsette å fokusere på å gi førsteklasses service, sier Ronald Smithjes, Regional Director Norway for Radisson Hotel Group.  

GTA anerkjenner fremragende selskaper innen reiselivsbransjen, og prisene er stemt frem av flere hundre aktører fra reisebyråer og leverandører i bransjen.

De siste årene har mange av Radisson Hotel Groups hoteller i Norge og resten av Norden blitt pusset opp. I fjor åpnet blant annet 26 North Restaurant & Social Club ved Radisson Blu Oslo Airport og Radisson Blu Park Fornebu stod klar i ny drakt tidligere samme år. I fjor åpnet også hotellkjeden enda et nytt Park Inn by Radisson hotell på Oslo Lufthavn Gardermoen og det nye hotellkonseptet Radisson Collection ble introdusert i Norden.

– Vi har gjort en rekke forbedringer ved flere av våre hoteller, og når vi ser på tilbakemeldingene fra gjestene våre ser vi virkelig resultatene av alt arbeidet. Målet er å beholde posisjonen som den hotellkjeden som gir gjestene de aller beste internasjonale hotellopplevelsene og vi gjør derfor alt vi kan for å gi gjestene våre spennende restaurantkonsepter, inspirerende design og bransjens beste service, forteller Ronald Smithjes.

 

Annonse
Annonse
Annonse