Annonse

Bookingene strømmer på til beitostølen

- Vi har normalt høy trafikk i vinterferieukene, men i år er det ikke tvil om at det er mange som savner god gammeldags vinter, med flotte skiløyper og gnistrende alpinbakker. Bookingene strømmer på i alle kanaler, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort.

Vinterferieukene er viktig for fjelldestinasjonene. Ikke bare scorer Beitostølen høyt på den offisielle gjestedøgnstatistikken, som en av landets mest populære vinterdestinasjoner, men nå kan Atle Hovi også melde om meget stor pågang og høy trafikk inn mot vinterferieukene.

- Vi har forlengst passert fjorårets belegg for vinterferien. Bestillingene tikker inn i alle kanaler. Med de snøforholdene vi har nå, med glimrende skiløyper som preppes daglig, glimrende forhold i alpinbakkene og fin værmelding fremover, er vi veldig muntre hos oss om dagen, forteller Hovi. De drifter både Radisson Blu Beitostølen, Bergo Hotell, leiligheter og utleiehytter, i alt 2600 kommersielle senger.

Beitostølen/Øystre Slidre var Norges 9. største destinasjon og turistkommune på SSBs gjestedøgnstatistikk i vinterferiemåneden i februar i fjor, hakk i hæl på Lillehammer på 8.plass. - Med Oslo, Bergen og Tromsø på de tre første plassene, må vi kunne si at dette er en plassering og posisjon vi kan være stolte av, for en destinasjon med 382 fastboende, sier Atle Hovi.

- Vi har et fantastisk løypesystem som preppes daglig, med løyper i alle terreng, for alle ferdighetsnivåer; skogsløyper, fjell-løyper, korte løyper, lange løyper, så her er det bare å spenne på seg skiene og få helseeffekt i hvert stavtak, sier Atle Hovi i Beitostølen Resort.

Annonse
Annonse
Annonse