Annonse

Choice hotels scandinavia blir nordic choice hotels

Choice Hotels Scandinavia og Nordic Hotels & Resorts skal nå markedsføres under navnet Nordic Choice Hotels.

- Skandinavias største hotellselskap består av seks ulike hotellkjeder og gir medlemmer av Nordic Choice Club markedets bredeste tilbud innen forretning-, konferanse- og fritidsreiser. Da vi kjøpte Nordic-hotellene i Stockholm i juni ifjor, ønsket vi å bygge videre på dette unike brandet, parallelt med vår tradisjonelle kjedesatsning. Hotellgjester har ulike behov. Vi vil ikke bare vokse i antall rom, like viktig er det å vokse i bredden. Med Nordic Choice Hotels kan vi kombinere store, solide kjeder, med unike, enkeltstående anlegg, sier Torgeir Silseth, adm. dir. i Nordic Choice Hotels.

 Nordic Choice Hotels er Nordens største hotellkonsern med totalt 171 hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Selskapet har over 9250 ansatte, 24.463 rom, 5,5 millioner gjester årlig og en skandinavisk markedsandel på 25 %. Nordic Choice Hotels består av seks ulike hotellkjeder.

Quality Hotels  - 55 hoteller

Quality Resorts  - 13 hoteller og resorts

Clarion Hotels  - 19 hoteller

Clarion Collection - 42 hoteller

Comfort Hotels  - 33 hoteller

Nordic Hotels & Resorts  - 8 hoteller

 - Choice Hotels Scandinavia har hatt en eventyrlig reise. Vi møter fremtiden med enda større fart og bredde med Nordic Choice. I løpet av de neste årene åpner vi noen av de største og mest spektakulære hotellene i Nord-Europa, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder, Nordic Choice Hotels.  

Nordic Choice Hotels har 13 store byggeprosjekter og åpner 4018 nye hotellrom de kommende tre årene.

Annonse
Annonse
Annonse