Restaurant

Cointreau med kvinnelige bartendere på laget

Publisert Sist oppdatert

Likørprodusenten Cointreau ble opprettet i 1849 av Adolphe Cointreau og hans bror Edouard-Jean Cointreau fra Angers. De laget en blanding av skall fra søte og bitre appelsiner, og ren alkohol fra sukkerbeter. De første flaskene Cointreau ble solgt i 1875. Nå selges det over 13 millioner flasker i året, og Cointreau er å finne i nesten alle verdens land. 90 prosent av produksjonen går til eksport. Cointreau & Cie SA var eiet av familien frem til 1990, da de slo seg sammen med verdens nest største cognacprodusent, E. Rémy Martin & Cie SA, og dannet aksjeselskapet Rémy Cointreau.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS