Kundene dine spiser mer frukt og grønt

Nordmenn spiser nå i snitt 3,3 porsjoner frukt og grønt daglig mot 2,9 i fjor. Nye nasjonale kostråd og lanseringen av Grøntløftet kan langt på vei forklare økningen.

Ferske tall fra undersøkelsen 5 a day Europe viser at gjennomsnittlig daglig inntak av frukt og grønt i Norge økte fra 2,9 porsjoner i fjor til 3,3 porsjoner i år.
Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS