Annonse

Espen ravnå - "årets unge hotelier"


Hotelldirektør på Comfort Hotel Trondheim, Espen Ravnå, ble kåret til “Årets Unge Hotelier” på HSMAIs prisfest på Scandic Fornebu onsdag kveld.

I sin omtale skriver juryen bl.a.: "Årets Unge Hotelier" har de siste årene forbedret sitt hotell på en måte som er blitt lagt merke til. Hotellet hadde flere utfordringer, som systematisk er blitt adressert og løst. Det er foretatt store organisasjonsendringer, uten at man har mistet fokuset på de viktige detaljene. I alle deler av organisasjonen, fra økonomistyring til frokost, er det tatt grep for å skape et enda bedre hotell, der både gjester og ansatte trives.

"Årets Unge Hotelier" har på rekordtid løftet sitt hotell, fra det som beskrives som bekymring og våkenetter, til en eneste stor fest. RevPar er økt med 33% fra 2015 til 2017. Gross Revenue har økt med 41% og DA1 med hele 72%, fra 2015 til 2017.

"Årets Unge Hotelier" har rett og slett skapt en helt ny arbeidsplass for seg selv og sine medarbeidere.

"Årets Unge Hotelier" har gjort en innsats som det står respekt av og som vil inspirere mange bransjekollegaer."

Espen Ravnå inntok lederposisjonen på Comfort Hotel Trondheim i juni 2016, etter nesten fem år som som salgs- og markedssjef på Quality Hotel 33 i Oslo.
– Det føles utrolig godt og det er stor stas å få denne anerkjennelsen blant så mange dyktige hotell-kolleger i Norge. Prisen deles med mitt utrolige team på Comfort Hotel Trondheim, som jeg er svært heldig og takknemlig for å å jobbe sammen med, sier Espen Ravnå.

Foto: Camilla Bergan

Annonse
Annonse
Annonse