Norwegian Epic utenfor Livorno.

NCL klar for vår- og sommersesongen 2026

Cruiserederiene har lang horisont og Norwegian Cruise Line (NCL) kan allerede nå presentere vår- og sommersesongen 2026 i Europa.

Publisert

Det legges opp til 225 nye reiser, 150 unike anløpshavner og et bredt utvalg av syvdagers cruise uten sjødager, samt lengre ruter med anløp nesten hver dag. For første gang vil Helsinki fungere som hjemmehavn for NCL, når Norwegian Sun legger ut på en hel sesong i Østersjøen. NCL debuterer også i Portree i Skottland, Leirvik i Norge og Palamós i Spania.

Med åtte skip tilgjengelig, tilbyr NCL et variert utvalg av cruise med forskjellige lengder og destinasjoner, noe som gjør det enkelt å planlegge drømmereisen i Europa. I tillegg tilbys det cruise i Stillehavet, sommercruise i vestlige Karibien, samt ruter til Canada og New England for høstsesongen.

2026-sesongen byr på enda flere syvdagers cruise i Europa, med få eller ingen sjødager, slik at gjestene kan tilbringe mer tid på å utforske hver destinasjon. Utvalgte 7- til 14-dagers cruise gir mulighet for overnatting i byer som Reykjavik, København og Istanbul, med totalt 22 overnattinger i forskjellige europeiske byer.

– Hos NCL er vi stolte av å tilby våre gjester fleksible alternativer for ferieplanlegging. Enten de velger våre syvdagers cruise, lengre fordypelsesreiser eller cruise som starter og slutter på ulike destinasjoner, gjør vi det enkelt for dem å nyte en problemfri ferie ombord våre skip, sier David J. Herrera, president for Norwegian Cruise Line.

Powered by Labrador CMS