Restaurant

Fursetgruppens Tjuvholmen Sjømagasin.

Fortsatt tøffe tider for serveringsbransjen

Publisert Sist oppdatert

Å si at serveringsstedene har hatt store utfordringer de siste månedene, må være årets ”understatement”. Svært strenge smittevernregler og innskrenkning i skjenketider, har gjort det vanskelig å drive på en økonomisk forsvarlig måte for de fleste. Men tilpasningsevnen er stor i denne delen av næringslivet, man har gjort det beste ut av situasjonen og holdt åpent der det har vært mulig, med så stor kapasitet som mulig. Ansatte, som har vært permittert, er blitt tatt inn igjen, så snart det har vært nok å gjøre. Men de siste månedene har tatt på, til tross for myndighetenes kompensasjonsordninger og lettelser i arbeidsgiverperioden ved permittering. For mange serveringsbedrifter har pandemien gjort at de har måttet stenge dørene for godt. De store, profesjonelle aktørene, har mer muskler til å greie seg i disse vanskelige tidene, men også for dem har det vært tøft.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS