Annonse

Fredrikke næss til lysebu

Fredrikke Næss ansatt som ny direktør på Lysebu. Hun kommer senest fra stillingen som direktør for Grand Hotel by Scandic i Oslo, der hun ledet hotellet gjennom en omfattende omstilling- og fornyelsesprosess. Hun er utdannet på BI og har nesten 30 år lang drifts- og ledererfaring. Hun har blant annet vært hotelldirektør ved Royal Christiania Hotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel og har hatt en rekke lederstillinger innenfor salg, drift og HR. Fredrikke har også vært nordisk HR direktør for Radisson Hotels i 6 år

- Etter mange år som leder på store hoteller, ser jeg frem til en annen type oppgave på et litt mindre sted, der det er mulig å ha tettere kontakt med både gjester og medarbeidere. Jeg tiltrekkes av kvalitetene Lysebu står for, både når det gjelder interiør, servicenivå og kvalitet, og jeg gleder meg til å være med på å løfte Lysebu ytterligere, sier Fredrikke Næss.

Lysebu er et hotell og konferansesenter, beliggende i Voksenkollen i Oslo. Hotellet har 85 rom og 20 møterom. Lysebu er kjent for god kokkekunst, og har blant annet egen kjøkkenhage, bikuber, en av Norges beste vinkjellere og eget mikrobryggeri.

Stedet er bygget i 1916 i tradisjonell, norsk byggestil og ble gitt i nasjonalgave til Danmark etter Annen verdenskrig.

Hotellet er eid av Fondet for dansk-norsk samarbeid og er medlem av de Historiske hotell og spisesteder.

- Fredrikke skal med sin lange erfaring fra bransjen, være med på å sikre Lysebus utvikling. Lysebu rummer mange kvaliteter og et stort potensiale og jeg gleder meg til å arbeide sammen med Fredrikke om å utnytte disse ytterligere, sier generalsekretær Aja Bugge i Fondet for dansk-norsk samarbeid.

Annonse
Annonse
Annonse