Annonse

Fursetgruppen inntar telenor arena

Norges største flerbruksarena, Telenor Arena, har inngått en samarbeidsavtale med Fursetgruppen om levering av mat og drikke til alle arrangementer. Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2020.

- Vår oppgave er å skape øyeblikk som er verdt å minnes. Mat og drikke er viktige elementer i arrangementene på Telenor Arena og dette samarbeidet vil gi gjestene våre en enda bedre totalopplevelse. Vi er glade for å få en så profesjonell aktør som Fursetgruppen med på laget og ser frem til å løfte publikumsopplevelsene på arenaen sammen, sier Kjetil Bell Tveit, kommersiell direktør i Telenor Arena.

Den nye avtalen innebærer servering til bedriftsmiddager, premiumgjester på konserter, samt mat og drikke på messer og øvrige events.

- Vi er stolte av å ha blitt valgt som samarbeidspartner for Telenor Arena. Det blir en spennende utfordring å levere mat- og drikkeopplevelser av ypperste kvalitet til så mange ulike arrangementer som huses her. Men vi elsker nye utfordringer og vi har lang erfaring med events og store arrangementer, sier Gjøran Sæther, administrerende direktør i Fursetgruppen.

Fursetgruppen er en av landets største serveringskonsern med forretningsområdene restaurant, catering, events og kantine. Selskapet driver en rekke anerkjente Oslo-steder som blant annet Festningen Restaurant, Tjuvholmen Sjømagasin, Ekebergrestauranten og Grand Café.

Telenor Arena er landets største innendørs arena og har en totalkapasitet på 25.000 mennesker. Arenaen kan vise til en imponerende merittliste innen bl.a. konserter, idrett, corporate events og messer.

Bilde:  Gjøran Sæther, adm. dir. i Fursetgruppen (t.h) og Kjetil Bell Tveit, kommersiell direktør i Telenor Arena.

Annonse
Annonse
Annonse