Annonse

Hilton tilbake til københavn


ATP Ejendomme
og BC Hospitality Group inngår i et felles hotellprosjekt og sikrer Hilton-kjedens retur til København*. De to partnerne investerer i en omfattende om- og nybygging av det tidligere Nordea-bygget i Strandgade 7, som nå forvandles til et nytt Hilton-hotell. Hotellet forventes å stå klart i løpet av 2020.

Hotellet har fått prosjektnavnet "Hilton Copenhagen City". Med sine vel 29.000 kvadratmeter vil hotellet blant annet inneholde ca. 400 værelser av internasjonal topp kvalitet, møte- og konferansefasiliteter, Executive Lounge, fitness center, parkeringsfasiliteter, bar og to restauranter - den ene på kaikanten.

Hilton Copenhagen City forventes å bli et nytt, pent signalbygg i Københavns havn. Det skal drives av den erfarne hotelloperatøren BC Hospitality Group, som er en av Danmarks største hotell-, konferanse-, messe- og hospitality-tilbydere, de driver allerede byens tre andre internasjonale hoteller; 5-stjerners Copenhagen Marriott, samt de to 4-stjernershotellene AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers.

- Vi har arbeidet lenge og meget strategisk på å få Hilton-varemerket tilbake til byen og ser det som et fornemt klapp på skulderen at Hilton har valgt å inngå et strategisk samarbeide med nettopp oss, sier konsernsjef Allan L. Agerholm i BC Hospitality Group.

*Hilton drev Hilton Copenhagen Airport på Kastrup frem til for ett år siden, da Nordic Choice Hotels fikk kontrakt med Københavns Lufthavn på å bygge om og drive hotellet.

Annonse
Annonse
Annonse