Foto

Thon Hotels

Peer Gynt Hotell & Spiseri blir Thon Partner Hotel

Publisert: 23. desember 2022 kl 09.36
Oppdatert: 23. desember 2022 kl 09.36

­Peer Gynt Hotell & Spiseri AS ønskes velkommen som Thon Partner Hotel. Hotellets hovedeier er Tømte Holding AS, som også eier Thon Partner-hoteller i Eleverum.  

- Jeg er stolt og glad for at det gode samarbeidet med Tømte Holding bærer frukter ved at også Vinstra kommer på kartet som Thon Partner, uttaler Konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen. 

Peer Gynt Hotell & Spiseri AS er kun fem år gammelt og ligger like ved E6 på Vinstra. 

- Vi har svært gode erfaringer med Thon Partner Hotel i Elverum og ønsker at Peer Gynt Hotel & Spiseri også skal bli en del av et større fellesskap med ambisjoner, sier Hanne Tømte, adm. dir. i Elgstua AS. Vi har sett etter partnere en stund og synes det mest riktige er å inngå i et norsk selskap. Vinstra er i voldsomt vekst med næringsutbygging i milliard-klassen, Peer Gynt spelet, Rondastokk musikkfestival, ny motorsportarena og mye annet. Hotellet ligger midt i Peer Gynts rike og vi ser frem til et eventyrlig samarbeid, fortsetter Tømte.

Peer Gynt Hotell & Spiseri AS har 44 rom med konferansefasiliteter for ca. 120 personer. Rommene er lyse, moderne og tilrettelagt for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Oppstartsdato for det nye hotellsamarbeidet er 12. april 2023.

Saken fortsetter under annonsen