Annonse

4 nye hoteller til Best Western

De nye medlemmene er Voksenåsen Hotell i Oslo på toppen av Holmenkollen, Saga Hotel Oslo, et designhotell i Oslo sentrum, og flyplasshotellene Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport og Best Western Plus Oslo Airport.

 - Til tross for krisen som pågår, ser vi en svært positiv utvikling i Norge for øyeblikket, sier Johan Michelson, konsernsjef for BWH Hotel Group i Skandinavia. Mange hotelleiere har det tøft for tiden og forsøker å finne ut hvordan de best kan ruste seg for fremtiden. Kombinasjonen av å tilhøre en solid hotellkjede som skaper inntekter og reduserer kostnadene, samtidig som man beholder selvstendigheten og sitt individuelle preg, er noe mange hotelleiere opplever som svært tiltalende. Vår visjon er å bidra til et levende hotell-landskap i en verden der alt blir stadig mer standardisert, og målet vårt er å bli den ledende kjeden av privateide og frittstående hoteller i Norge.

- For oss var BWH Hotel Group et naturlig valg, sier Matthias Tanski, eier og administrerende direktør for CiC Hospitality. Vi har hoteller i kjeden fra før, og vi opplever at det er en profesjonell organisasjon som hjelper oss med å utvikle hotellvirksomheten vår – og som forstår utfordringene våre. Det ligger også en styrke i en global hotellkjede.

- Det er gøy og spennende å bli en del av en stor, internasjonal hotellkjede. Vi håper at mange nye gjester finner veien til det fine hotellet vårt, og vi har stor tillit til at blant annet lojalitetsprogrammet, Best Western Rewards, skal bidra til det, sier Maria af Klinteberg Herresthal, administrerende direktør for Voksenåsen.

 

Designhotellet Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection ligger på Frogner, like bak Slottet.  

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection, er en funkisperle med unik historie som Norges nasjonalgave til Sverige. 

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport, et helt nytt hotell som åpner i mai 2021. 

Best Western Plus Oslo Airport er nyrenovert og ligger ved Oslo lufthavn Gardermoen.

Annonse
Annonse
Annonse