Hotell

Britannia blir TV-stjerne

Nå kommer TV-serien om Britannia Hotel på TV Norge og Discovery+. Serien på 9 episoder, har premiere 8. februar, og følger hotellets ansatte bak kulissene i første driftsår etter gjenåpningen.

Publisert Sist oppdatert

Helt siden Britannia Hotel stengte dørene 01. juli 2016 for en treårig totalrenovering, har et filmteam fra Ekkofilm fulgt hele prosessen frem til gjenåpningen. Hele første driftsår i 2019, til og med Michelin-utdelingen i februar 2020, er filmet og blir en del av tv-serien.

Hotellets eier, Odd Reitan, er med i serien og vi får bli bedre kjent med ham og drømmen om Britannia Hotel. I tillegg stifter vi bekjentskap med mange av de ansatte, som daglig står overfor spennende utfordringer og oppgaver, som må løses for å sikre et femstjerners opphold til gjestene.

Vi får blant annet bli med på renoveringen og planleggingen av nye Britannia Hotel, alle forberedelsene og selve åpningen av hotellet, vi får se hotellets guest relations manager forberede besøk av verdenskjente rockestjerner, 17. mai feiring, markedsføring og promotering av hotellet ute i verden, Speilsalens jakt på en Michelinstjerne, og selvsagt samspillet mellom alle de ulike avdelingene i driften av et stort og omfattende luksushotell.

Powered by Labrador CMS