Christian Kahrs er ansatt som Associate Director i CBREs rådgivnings- og transaksjonsteam for hotellnæringen.

Christian Kahrs til CBRE

Publisert: 31. august 2021 kl 10.54
Oppdatert: 31. august 2021 kl 10.55

CBRE har lang erfaring fra å bistå norske og internasjonale aktører med eiendomsrådgivning innen hotell- og reiseliv, blant annet med salget av Hotel Ullensvang nå i vår.

- Vi opplever økt etterspørsel etter våre tjenester fra kunder som ser endrede muligheter innen hotelleiendom og lignende segmenter, der operasjonell dyktighet er utslagssgivende for avkastning, og er derfor veldig glade og stolte av å få Christian Kahrs inn i teamet vårt. Christians omfattende erfaring, blant annet fra hotelldrift og -distribusjon, vil umiddelbart gi verdifulle bidrag i våre rådgivnings- og transaksjonsoppdrag for norske og internasjonale aktører, sier Erik Lee Myklebust, tjenesteleder for hotell i CBRE.

Christian Kahrs har lang og omfattende erfaring fra selskaper som Radisson Hotel Group, Best Western Hotels, Thon Hotels, The Apartments Company og First Hotels, og har en Master of Science i internasjonalt hotell og reiseliv.

CBRE er verdens største eiendomsrådgiver, representert i mer enn 100 land. Selskapet har et dedikert team innenfor hotellnæringen, og har bistått med rådgivning, salg og finansiering av noen av verdens mest anerkjente hotell og resorts.

Annonse

Ledige stillinger – reiseliv