Henningsvær Bryggehotell er et av Classic Norway-hotellene som er med på «Reisebransjeløftet».

Foto

Classic Norway Hotels

Classic Norway Hotels forlenger Reisebransjeløftet

Publisert: 1. november 2021 kl 11.37
Oppdatert: 1. november 2021 kl 11.37

- Som en stor takk til alle som har bidratt til å gjenreise norsk reiseliv,

inviterer vi alle reiselivsansatte i Norge til å bli våre æresgjester gjennom det neste halvåret gjennom «Reisebransjeløftet», sier Classic Norway Hotels administrerende direktør, Stephen Meinich-Bache.    

Mange dyktige reiselivsmedarbeidere har ferie og fridager til gode. Andre er allerede i full gang med å planlegge neste ferieår. Felles for disse er at de nå får en unik mulighet til å oppleve noe av det fineste av Reise-Norge kan by på, gjennom «Reisebransjeløftet».

Dette er Reisebransjeløftet

- Vi inviterer ansatte i reiselivsbransjen til å bo ved en rekke av våre håndplukkede hoteller og rorbuanlegg, til priser og vilkår som vanligvis er forbeholdt egne ansatte. Det betyr hotellovernatting for 500 kroner per natt (inkl. frokost), samt 30 prosent rabatt på mat i restaurantene.

Vi forlenger «Reisebransjeløftet» til å gjelde helt frem til 1. mai 2022 og inviterer kolleger til å bli æresgjester hos oss. Det er vår måte å rette en stor takk til alle dem som gjør Norge til verdens vakreste ferieland. For naturen er én ting. Det er menneskene som tar imot gjestene som gjør reiselivsproduktet så etterspurt som det er, sier Classic Norway Hotels-direktøren.   

Opprinnelig skulle tilbudet gjelde en begrenset periode i 2021, men den store etterspørselen har fått Classic Norway Hotels til å forlenge tilbudet, slik at enda flere reiselivsmedarbeidere skal få anledning til å nyte det aller beste av Norge – alene eller sammen med dem de er glade i.

Saken fortsetter under annonsen