Annonse
Even Frydenberg

Even Frydenberg til Hotelintel Consulting

Hotelintel Consulting er et partnerskap som spesialiserer seg i rådgivning mot hotelleiere, investorer og operatører, gjennom hele hotellets livssyklus.

Selskapet utvider nå med to nye partnere. Even Frydenberg, som har bakgrunn fra Starwood Hotels & Resorts, Marriott International og Scandic Hotels, skal i begynnelsen alternere mellom Hotelintels Oslokontor og hovedkvarteret til Zaplox AB, i Lund, hvor han er administrerende direktør. Reinier van der Veeken har jobbet med forretningsutvikling for verdensledende hotellkjeder som Starwood Hotels & Resorts, Hyatt Hotels Corporation og sist som Development Director hos Belmond.

– Det er med stor glede jeg ønsker våre to nye partnere velkommen. De er begge ekstremt dyktige bransjefolk med bred internasjonal ledererfaring. Nå styrker Hotelintel satsingen i Norge med et bredere utvalg rådgivningstjenester, samtidig som fokuset utvides mot det skandinaviske markedet, sier Tore Rodahl, partner i Hotelintel Consulting.

– Allerede før covid-19 var det mye interesse og press på den skandinaviske hotellnæringen om å bli mer internasjonal. Dette presset er helt klart ikke blitt noe mindre nå under og etter pandemien. Hotelintel blir markedsledende innen skreddersydd personlig hotellrådgivning og vi kan koble våre klienter direkte til sentrale beslutningstagere i den globale hotell- og reiselivsnæringen, gjennom våre internasjonale nettverk, sier Even Frydenberg.

- Det skandinaviske markedet ser nå ut til å åpne for internasjonale hotellkonsepter. Hotelintel vil tilby inngående kunnskap, erfaring og bred oversikt over alle kommersielle avtaler og vilkår for globale hotellvaremerker, tilpasset for den skandinaviske hotellnæringen, sier Reinier van der Veeken.

Annonse
Annonse
Annonse