Annonse

Første Thon Partner Hotel i Sverige

– Vi satser på å etablere flere hoteller i Norden, og dette er det første partnerhotellet for oss i Sverige. Med dette utvider vi muligheten til å gi våre gjester gode opplevelser, og vi styrker vår posisjon med Stockholm som ny destinasjon, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen. 

Hotel Kungsbron ligger sentralt til rett ved Stockholms sentralbanestasjon, kun 5 minutters gange fra Arlanda Express (flytoget), tog og t-bane. I dag har hotellet en betydelig andel forretningsreisende. I tillegg er hotellet et godt valg innenfor både ferie- og fritidsmarkedet. Hotellet vil inngå i lojalitetsprogrammet til Thon Hotels.

Det er Hotel Kungsbron som har ansvaret for å drive partnerhotellet. 

– Hotellet vil bli et fullverdig Thon Partner Hotel. Vi har fått et veldig godt inntrykk av Thon Hotels og deres velkjente konsept, og ser frem til å bli det første partnerhotellet i Sverige, sier eier av Kungsbron Hotell AB, Nubar Hawsho.

Hotel Kungsbron har 151 lydisolerte rom med lys og funksjonell innredning og kvalitetssenger fra Jensen. Hotellet har også egen restaurant og bar. 

Annonse
Annonse
Annonse