Annonse
Foto: Hotel Maritim

Hotel Maritim til Nordic Choice Hotels

Med 311 gjesterom, 25 møterom, Maritim Hall med plass til nesten 1700, fire av Haugesunds beste restauranter og som show- og eventsenter for Haugalandet, er det virkelig Haugesunds storstue som nå bytter hotellkjede og går inn i Nordic Choice Hotels.

– Denne juvelen har glitret mot oss fra Vestlandet i alle år og endelig kan vi ønske dem velkommen i Nordic Choice-familien. Hotel Maritim er allerede kjent som et av de aller beste konferansehotellene ikke bare på Vestlandet, men i hele Norge. Vi er utrolig glade og stolte av at de valgte oss som sin partner for fremtiden. 1. mars 2022 kan ikke komme raskt nok, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

Hotellet er eid og driftet av Caiano Hotelldrift og har inngått en franchiseavtale med Nordic Choice Hotels. Etter at Hotel Maritim åpnet i 1970 har man hatt ulike tilknytninger, og nå ser man frem til å bygge merkevaren Quality Hotel Maritim.

– Vi ser enormt frem til å bli en del av Nordic Choice Hotels og kjenner at vi har funnet helt riktig partner med tanke på både samfunnsansvar og utviklingen av fremtidens hotellopplevelser. I Nordic Choice får vi bli med på en fantastisk digital gjestereise og spennende løsninger for våre gjester på Quality Hotel Maritim. Vi tror dette er en kjede både vi og våre gjester vil kjenne seg hjemme i, sier Reidar Westre, adm.dir. ved Hotel Maritim.

Hotel Maritim kan også skryte av å være trippel regjerende vinner av Rogalands beste frokost, en stor utescene, Haugesunds største uteservering og en fantastisk beliggenhet på kaikanten ved Smedasundet.

 

Annonse
Annonse
Annonse