Annonse
Foto: Scandic Hotels

Kristian Fredrik Mehus ny direktør på Scandic Holmenkollen Park

Scandic Holmenkollen Park skal etter planen åpne i juni 2022, etter en storstilt renovering, i samarbeid med gårdeierne Eiendomsspar og Rica Eiendom. Hotellet ligger perfekt til der byen møter marka, og representerer det unike ved Oslo som destinasjon.

- Det er med stor entusiasme og ydmykhet jeg går inn i denne jobben. Jeg var praktikant på Scandic Holmenkollen Park tidlig i karrieren, og har alltid drømt om å komme tilbake hit. Nå gleder jeg meg stort til vi åpner i sommer i ny og moderne drakt, sier Mehus – som kommer fra stillingen som direktør ved Scandic St. Olavs plass.

Kristian Fredrik Mehus startet karrieren i hotellbransjen i Rica Hotels, og jobbet de første årene på Grand Hotel Oslo, blant annet som resepsjonist, pikkolo og servitør. Videre gikk han International Hospitality-studier ved University of Surrey i England, før han begynte i stillingen som resepsjonssjef ved Rica Travel Hotel Oslo.

Mehus ble senere tatt opp i Management Trainee-programmet til Rica Hotels, og jobbet blant annet som direktør for Rica Hotel Sandnessjøen og Rica Havna Hotel på Tjøme, før han som direktør på Rica Holberg Hotel var med på å konvertere hotellet til Scandic. De siste årene har han vært direktør for Scandic St. Olavs plass, som også har huset Edderkoppen Scene.

Nå ser den ambisiøse hotelldirektøren frem til å samle teamet sitt og skape unike øyeblikk på et hotell med historisk sus.

- Jeg har alltid vært fascinert av det yrende livet bak hotelldørene, hvor hver arbeidsdag er unik og det å skape gode gjesteopplevelser er målet for alle som jobber der. Det krever mye planlegging, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene når vi skaper den varme og personlige servicen for gjestene våre. Det er utrolig motiverende å lykkes med disse øyeblikkene, og nå ser jeg frem til å skape nye på toppen av Oslo, sier Kristian Fredrik Mehus.

 

 

Annonse
Annonse
Annonse