Annonse
Skisse av lobby på Radisson Red Oslo Airport Foto: Radisson Hotels

Norges første Radisson og Radisson RED kommer til Oslo

Det nye dual-brand Radisson & Radisson RED-hotellet åpner på Oslo Lufthavn våren 2022 og blir det største hotellet på flyplassen, med gangavstand til terminalene. I tillegg åpner enda et Radisson RED-hotell på Økern Portal Oslo sommeren 2022 og gjestene kan se frem til helt nye, utradisjonelle hotellopplevelser.

- Vi er veldig glade for å introdusere Radisson og Radisson RED til det norske markedet. Når hotellet er ferdigstilt, vil nye Radisson RED Oslo Airport and Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport på Gardermoen tilby både den nye Radisson RED-opplevelsen og det nye Radisson-konseptet. Vi introduserte for første gang dette dual-brand Radisson & Radisson RED-konseptet på London Heathrow flyplass i fjor, med svært positive tilbakemeldinger fra gjestene, som nå kan oppleve det beste av to hotellvaremerker i ett opphold. Dette gjør opplevelsen interessant og spennende, samtidig som den er praktisk og komfortabel, forklarer Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President Northern & Western Europe for Radisson Hotel Group.

- Vi er veldig stolte av åpne ikke bare én, men to Radisson RED-hoteller i Oslo neste år, med det andre Radisson RED hotellet - Radisson RED Økern Oslo - som åpner på Økern Portal sommeren 2022 med 204 gjesterom.

Gangavstand til terminalene  

Radisson RED-hotellene har et lekent design og tilbyr en kreativ og urban atmosfære. Dette er hotellet for dem som vil ha minneverdige opplevelser, som bryter med det tradisjonelle. På Oslo Lufthavn kan gjestene glede seg til gjesterom og fellesområder i gråtoner, med innslag av røde designelementer og spennende fotografikunst.

Radisson-varemerket kjennetegnes av skandinavisk design og tilbyr moderne og komfortable gjesteopplevelser. På det nye hotellet på Oslo Lufthavn vil designet ha innslag av lyse trematerialer, behagelige fargetoner som skaper harmoni og fotokunst i gråtoner.  

Det nye hotellet har en egen gangvei de få meterne mellom hotellet og flyplassterminalene, slik at gjester bruker minimalt med tid for å nå sine fly. For forretningsreisende er hotellet optimalt for møter og konferanser, med flere toppmoderne møterom, samt en ballsal for større arrangementer og konferanser. Alle de konfortable gjesterommene har lydisolerte vegger og førsteklasses utsikt over flyene som letter fra flyplassen. Hotellet kommer også til å tilby et nyrenovert fitnessrom for gjester som ønsker å trene i løpet av sitt opphold. Et nytt restaurantkonsept 'GAMO Bar & Restaurant' er under utvikling, og kommer til å tilby nordiske smaker og en livlig og innbydende atmosfære.

Største hotell på Oslo Lufthavn

Med mer enn 500 gjesterom blir Radisson RED Oslo Airport and Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport det største hotellet på Oslo Lufthavn. Hotellet vil stå ferdig våren 2022, etter en utvidelse og renovering av eksisterende Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel. 9.600 kvadratmeter, 214 nye rom fordelt på åtte etasjer og en ny konferanseromsetasje skal legges til det eksisterende hotellet. I tillegg skal alle gjesterommene renoveres og oppdateres for å forbedre gjesteopplevelsen.

Med denne utvidelsen kommer Radisson Hotel Group til å tilby mer enn 1250 gjesterom på Oslo Lufthavn, med dagens 500 gjesterom på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, 233 rom på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, og det nye hotellet med totalt 514 gjesterom.

- Vi kommer til å tilby totalt 1250 gjesterom fordelt på fire ulike varemerker på Norges største lufthavn, sier Tom Flanagan Karttunen.

 

Annonse
Annonse
Annonse