Aina Aalen Bjerkvik er ny hotelldirektør på Quality Hotel Waterfront.

Nye direktører til alle tre Quality Hotel på Sunnmøre

Redaksjonen
Publisert: 24. november 2021 kl 09.31
Oppdatert: 24. november 2021 kl 09.31

Med kurs- og konferansemarkedet på full fart tilbake, ruster Quality Hotel seg for det som kan bli et travelt og spennende 2022.

Aina Aalen Bjerkvik

Etter nærmere fem år ved Quality Hotel Ålesund, overtar Aina Aalen Bjerkvik roret ved søsterhotellet Quality Hotel Waterfront.

– Jeg har fått være med på en utrolig spennende tid med renoveringer og kjedebytte og forlater et flott hotell med et fantastisk team. Når jeg nå vender tilbake til hotellet hvor karrieren min i Nordic Choice Hotels startet, ser jeg frem til en forandring og nye utfordringer. Med 52 nye rom og suiter på vei, kjenner jeg at det kribler i kroppen etter å komme i gang. Så forlater jeg ikke Quality Hotel Ålesund helt. Sammen er vi den største leverandøren av hotellrom i byen, og kan tilby løsninger for de fleste, sier Aalen Bjerkvik.

Erik Mathis Lystad

Hennes erstatter kommer fra Hareidlandet. Erik Mathis Lystad har i over seks år vært direktør ved Quality Hotel Ulstein og tar med seg mye av tankegangen bak et vellykket distriktshotell inn til byen.

– Det er et veldrevet og flott hotell jeg får æren av å overta. Først og fremst ser jeg frem til å bli kjent med teamet, så skal vi sammen sette oss nye mål. Selv ønsker jeg at vi skal bli enda mer tilgjengelige for både tilreisende og lokalbefolkningen, og bli et naturlig sted for både de store feiringene og litt hverdagslig luksus som et restaurantbesøk. Vi har en utrolig spennende destinasjon og to fantastiske Quality Hotel å tilby, så sammen kan dette ikke bli annet enn suksess, sier Lystad.

Saken fortsetter under annonsen

Svein-Are Brynestad

I Ulsteinvik blir han etterfulgt av Svein-Are Brynestad som kommer fra stilling som butikksjef i byen, men har lang erfaring innen servicenæringen. Brynestad har servitørfagbrev fra Hotel Alexandra i Loen og gikk etter det stegene fra servitør, via hovmester og restaurantsjef til daglig leder ved Bølgen og Moi i Stavanger.

– Å få overta et så veldrevet hotell som Quality Hotel Ulstein, er som en drøm. Jeg ser enormt frem til å komme tilbake til bransjen jeg er oppvokst i og har hjertet mitt i. Som leder er jeg opptatt av et godt arbeidsmiljø, og personlig og genuin service til gjest. Det er slik jeg opplever at teamet på hotellet også er, så jeg tror vi skal få det utrolig kjekt sammen og fortsatt være et hotell man tar en omvei for å ville besøke, forteller Brynestad.

Sunnmøre er sommervinneren

Tilsammen skal de tre lede driften av 450 hotellrom, 31 møte- og konferanselokaler, samt bar og restaurant på alle tre hoteller.

– Vi er utrolig glad for både å kunne gi interne ressurser nye utfordringer som sikrer ny dynamikk og utvikling til hotellene, men også at vi får tilført nye erfaringer og egenskaper i form av en ny hotelldirektør. Ålesund og Sunnmøre er en viktig destinasjon, som har vært en sommerferievinner de to siste årene med tilnærmet fullt belegg, og vi står nå godt rustet for møte- og konferansemarkedet som er på full fart tilbake, sier Katalin Paldeak, COO for Nordic Choice Hotels.