Annonse
Vossevangen Foto: Fjord Norway

Nye eiere av Park Hotel Vossevangen

- Vi er glade for avtalen om kjøpet av Park Hotel Vossevangen og vi overtar driften i løpet av juli måned, sier adm.dir. Svein Arild Steen-Mevold i Up North, som er et selskap i Adolfsen Group. Avtalen omfatter kjøp av både eiendomsselskap og driftsselskap.

Eiendomsselskapet er kjøpt med 50/50 eierskap mellom selskapet Up North Property AS, der Steen-Mevold er adm. dir. og det lokalt baserte selskapet Vossevangen Utvikling AS, der Sigbjørn Slåtten er daglig leder. Brødrene Roger og Kristian Adolfsen er sentrale i begge selskapene.

- For oss er det viktig at vi kan ha med oss Vossevangen utvikling AS/Park Hotel Holdco AS, som har lang erfaring og kjenner Voss veldig godt, sier Steen-Mevold.

- Familien har hatt en lang prosess med å bestemme seg for å avhende hotellet, etter mer enn 40 års eierskap. Vi er derfor veldig fornøyd med å finne en kjøper som vil videreføre hotellet og ikke minst vinkjelleren Bruse har bygd opp siden 80-tallet, sier Kari Gro Kårdal Andersen.

Skal driftes av Up North Hospitality

Hotellet skal drives av Up North Hospitality AS, et selskap i Adolfsen Group, og beholder navnet Park Hotel Vossevangen. Steen-Mevold uttaler at hotellet er godt etablert i norsk og internasjonalt reiseliv og det var naturlig å videreføre navnet.

Hotellet er kjent for sin fantastiske vinkjeller og restaurant, i tillegg til å ha den største konferanse- og møtesalen på Voss. Siste året er 15 rom og felles fasiliteter tilknyttet restauranten pusset opp, men det er behov for ytterligere oppussing for å få rom og fellesareal til å matche lokalisering og vinkjeller. En plan for videre oppussing og utvikling vil vi ta tak i med det første, sier Steen-Mevold.

- Vinkjelleren godt organisert og består av 45.000 flasker fordelt på heile 5300 etiketter. I tillegg tilbyr hotellet 200 forskjellige viner på glass. Vin, mat og vinopplevelser blir et viktig satsningsområde for oss fremover, sier Svein Arild Steen-Mevold.

 

Annonse
Annonse
Annonse