Annonse
Foto: Jostein Hauge

Nytt Thon Partnerhotell i Stavanger

– Det nye Thon Partnerhotellet ligger under samme tak som Stavanger Forum-konferansesenter, og er et stort hotell med 182 gjesterom. Dermed vil Thon Hotels ha mulighet til å innlosjere et stort antall konferansegjester ved arrangementer, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.

Det nye partnerhotellet er 21 etasjer høyt og har blant annet treningsrom, restaurant, bar og parkering. Fra de øverste etasjene er byens beste panoramautsikt. Deler av hotellet blir pusset opp i 2021.

Det er Norlandia Hotel Group som er ansvarlig for å drifte partnerhotellet, som vil få navnet Stavanger Forum Hotel. Administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs, sier:

– Norlandia overtar driften fra uke 36 og dette blir et fullverdig Thon Partnerhotell fra januar 2022. Dette er et stort og flott konferansehotell med en særdeles god beliggenhet og utsikt. Vi har et godt og langvarig samarbeid med Thon Hotels, og gleder oss over dette, som blir det tiende hotellet i samarbeidet vårt.

Up North eier hotellet som Norlandia Hotel Group skal drifte. Begge selskapene er en del av Adolfsen Group.

Norlandia Hotel Group forvalter 29 hoteller i Norge og Sverige gjennom egeneide og managementavtaler. Kjernevirksomheten er hotelldrift og hotellene er selvstendige selskaper driftet under ulike merkevarer.

Fra før tilbyr Thon Hotels overnatting i sentrum av byen ved Thon Hotel Stavanger og Thon Hotel Maritim.

Annonse
Annonse
Annonse