Innsalget er så bra at vi må utsette åpningsfesten, sier Petter A. Stordalen og hotelldirektør Sara Jensen.

Nordic Choice Hotels

Quality Hotel Hasle Linie åpnet med fullt hus

Publisert: 26. august 2021 kl 13.43
Oppdatert: 26. august 2021 kl 14.54

- Da jeg kom til hotellet etter at alt var klart, fikk jeg kanskje en av de største positive overraskelsene jeg har opplevd når det gjelder hotell, på lang tid. Det enorme lobbyområdet, takhøyden. Dette har vært den største oppturen jeg har hatt siden pandemien startet. Hotelldirektør Sara Jensen og hennes team har gjort en kjempejobb. Dette må være et av få hoteller som åpner der alt er fullt. Innsalget er så bra at vi må utsette åpningsfesten, ingenting gleder meg mer enn om vi må utsette åpningsfesten til neste år, sier Petter A. Stordalen til Reiseliv1.

Hotellet har 208 rom, 9 møterom og storsal med kapasitet til opptil 365 personer. Treningssenteret STERK Helse ligger i hotellets 1. etasje. Huseier er Höegh Eiendom og AF Eiendom. Totalentreprenør er AF Gruppen

Hotellet ligger i en ny bydel mellom Hasle, Løren og Økern i Oslo. På det historiske industriområdet rundt lagerbygningen til det som en gang var Vinmonopolets tapperi, har Höegh Eiendom, AF Gruppen og Profier utviklet et helt nytt nabolag. I tillegg til hotell, bygges det miljøvennlige, funksjonelle kontorbygg tilrettelagt det nye arbeidslivet og topp moderne boliger i grønne omgivelser, kun en kort T-banetur fra Oslo sentrum.

- Vi har lenge fulgt med i utviklingen på Hasle, mange store bedrifter har flyttet inn i området og flere er på vei. Boligbyggingen er også formidabel, det kommer til å bo rundt 20.000 mennesker i området. Dette skal være et nabolagshotell for nærmarkedet, men vi må ikke glemme at nærmarkedet handler om rundt 1000 bedrifter, som også skal ivaretas. Det er et underliggende stor marked her, som ellers må reise til sentrum, sier Stordalen.

- Vi har 47 medarbeidere på hotellet. Rekrutteringsprosessen var intensiv, det meste foregikk digitalt. Det var veldig mange som søkte med svært ulik bakgrunn. Arbeidsmarkedet er generelt vanskelig for tiden, men vi har fått tak i svært mange dyktige medarbeidere. Nå viser det seg at innbookingen er så bra at vi trenger noen flere. Jeg startet 1.juni, men før det har vi hatt salgsteam på plass i mange måneder, som har gjort en meget god jobb, sier hotelldirektør Sara Jensen.

 

Annonse

Ledige stillinger – reiseliv