Annonse

Radisson Hotel Group først med karbonnegative møter

For hvert arrangement som finner sted på et av hotellene som deltar i programmet, vil Radisson Hotel Group kompensere det dobbelte av karbonfotavtrykket for å sikre at møtene har en positiv effekt på miljøet.

For møter bestilt mellom 18. oktober 2021 og 31. januar 2022, som finner sted før 31. mars 2022, vil programmet Carbon Negative. Planet Positive sette en ny bærekraftstandard i den globale hotellbransjen. Programmet lar kunder og gjester holde møter på en bærekraftig måte ved å kompensere det dobbelte av CO2-utslippene fra møter og arrangementer, uten ekstra kostnad. Dette gjør at møter som finner sted på de deltakende hotellene i denne perioden, blir karbonnegative.

Programmet Carbon Negative. Planet Positive forsterker Radisson Hotel Groups eksisterende tilbud ‘100 % karbonnøytrale møter’, som har vært på plass på tvers av hotellgruppens 1600 hoteller over hele verden siden 2019. Målet er å redusere hotellgruppens karbonfotavtrykk med 30 %. Siden lanseringen av programmet for 100 % karbonnøytrale møter, har Radisson Hotel Group kompensert for over 30.300 tonn CO2 uten kostnad for kundene, noe som tilsvarer å fjerne mer enn 6500 drivstoffdrevne biler fra veiene.

Carbon Negative. Planet Positive komplementerer Radisson Hotel Groups eksisterende løsninger for hybridmøter, som ble lansert i 2020. Med disse løsningene får nå eiere og gjester fleksibiliteten og romoptimaliseringen de trenger for å bedre møte de nye og endrede reise- og livsstilsvanene. Radisson Hoetel Groups hybridmøter er tilgjengelige på tvers av mer enn 100 hoteller i EMEA. 

 

 

 

 

Annonse
Annonse
Annonse