Annonse
Foto: 3D Estate

Scandic Norge flytter

Administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard, forteller at Brynsalléen 2 blir et moderne bygg som passer godt med selskapets krav til størrelse og tilgjengelighet.

– Vi gleder oss til å flytte inn i nye og moderne lokaler på Bryn, og samle hovedkontoret og salgskontoret under ett og samme tak. Med kollektivknutepunkt rett i nærheten, blir det enkel adkomst for både ansatte og besøkende. Dessuten får vi gangavstand til vårt største hotell i Norge, Scandic Helsfyr. Vi ser frem til en ny hverdag i nye lokaler, og mener vårt nye hovedkontor vil stå i stil med den offensive tankegangen vi har med oss i arbeidshverdagen.

Scandic flytter inn i byggets 5. og 6. etasje, og tar med seg omtrent 170 ansatte inn i bygget, som har 11.300 kvadratmeter kontorarealer fordelt over 8. etasjer.

Scandic er den første leietageren som har signert leiekontrakt i bygget, som eies av forvaltnings- og investeringsselskapet CapMan. Leiekontrakten gjelder 2.600 kvadratmeter og har en varighet på seks år.

Etter signeringen gjenstår om lag 8.700 kvadratmeter ledige lokaler i bygget.

Annonse
Annonse
Annonse