Annonse

Scandic sørger for mat til digitale møtedeltagere

Morgenlevering leverer i dag til store deler av Østlandet, Bergen, Trondheim og Stavanger, og bruker distribusjonsnettverket Helt Hjem, som når over 90 prosent av landets husstander. Ved å tilby digitale møtedeltagere muligheten til å få alt fra ferske rundstykker og kanelboller, til ferskpresset appelsinjuice levert hjem, ønsker Scandic å løfte den gode møteopplevelsen og styrke selskapets satsing på hybride møteløsninger.

Dette er noe vi har gledet oss veldig til å lansere. Samarbeidet med Morgenlevering vil løfte hybridmøteproduktet vårt ytterligere, og vil bidra til å befeste vår posisjon som ledende på kurs- og konferansemarkedet

Dette sier direktør for salg og distribusjon i Scandic Hotels Norge, Gry Eriksen.

Hybridmøter har fått en fornyet og styrket relevans det siste året, og etterspørselen etter slike møter er økende. Scandic tilbyr hybridmøter på et stort antall hoteller over hele Norge, og kan skreddersy løsninger etter kundenes behov.

- Dagens løsning gjør det mulig for alle å delta i møtene, men med Morgenlevering på laget sørger vi for at alle får den samme gode møteopplevelsen. Vi i Scandic mener at god mat og drikke gir gode møter, og er overbevist om at denne løsningen vil gjøre møtene enda mer attraktive og inkluderende, sier Eriksen.

Dette tilbudet vil være tilgjengelig på Scandics kurs- og konferansehoteller en rekke steder i Norge. Scandic sender ut tilbud på slike møtepakker til kunder på forespørsel, og så snart kunden har bekreftet hvilken pakke de ønsker å bestille, får de en lenke til en side hvor de må registrere navn og adresse til de som skal motta en slik leveranse. Pakken leveres tidlig på morgenen på møtedagen.

Miljøperspektivet er også ivaretatt i samarbeidet med Morgenlevering. Deres leveranser går ut med avisbudet, som har oppdrag i de aktuelle områdene fra før. Frokosten eller lunsjen blir levert på døren eller i postkassen før møtedeltagerne våkner.

 

 

Annonse
Annonse
Annonse