Annonse

Stadig mer profesjonelle hybrid og digitale møter

Etter nesten et helt år uten større interne samlinger, møter, kurs og konferanser, har behovet for å møte kolleger og forretningspartnere aldri vært større. Nordic Choice Hotels merker en stadig økende etterspørsel etter møter som kan avholdes innenfor restriksjoner og smittevernsregler.

– Vi kastet oss tidlig rundt og startet med å tilby streaming på noen hotell. Det ble så populært at vi raskt skjønte at vi måtte utvide med flere og bredere tilbud. Vi har derfor samarbeid med både Zoom og nordiske teknikkleverandører, for å sikre den mest profesjonelle gjennomføringen av både små og store møter, sier Bjørn Arild Wisth, viseadm.dir. i Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels har også inngått en avtale med den norske leverandøren Neat, som høyner den digitale møteopplevelsen til et helt nytt nivå, med et stemme- og bevegelsesaktivert kamera av høy kvalitet. Sammen med profesjonelle teknikkleverandører kan man derfor tilby unike, skreddersydde møter av alle slag, tilpasset dagens situasjon, på mer enn 100 destinasjoner i hele Norden.

– Det som etterspørres mest nå er hybridmøter, hvor deltagerne sitter i mindre grupper på ulike lokasjoner, men er samlet i samme møte. Vi har gjennomført møter med deltagere i både ulike byer og i ulike land og fått svært gode tilbakemeldinger på stabilitet, fleksibilitet og teknisk kvalitet. Som en liten bonus, har vi også laget matmenyer som gjør at alle får den samme opplevelsen, uansett om man sitter i Bergen, Trondheim, Göteborg eller Helsinki, sier Anant Vithlani, salgsdirektør i Nordic Choice Hotels.

Mange møter kan derfor gjennomføres til tross for reise- og møterestriksjoner, noe som er svært etterlengtet for mange bedrifter. 

– Midt mens pandemien stod på som verst, og i en situasjon hvor vi kanskje trengte å møtes mer enn noen gang tidligere, hjalp Nordic Choice Hotels oss med å arrangere et hybridmøte, hvor vi samlet deltakere i Helsinki, Stockholm, København og Oslo. Alt fungerte sømløst, og både mat og teknikk var synkronisert slik at vi kunne gjennomføre møtet uten å trenge å reise, sier Catarina Molen-Runnäs, sjef for NCC Building Nordics.

 

Annonse
Annonse
Annonse