Barry Sternlicht og Petter A. Stordalen.

Strawberry Forever selger Comfort Hotel Vesterbro

Publisert: 7. september 2021 kl 16.33
Oppdatert: 7. september 2021 kl 16.34

Kjøper er Barry Sternlichts Starwood Capital Group ("Starwood Capital"), et globalt privat investeringsselskap som primært satser på eiendom og energiinvesteringer. Hotellet har 400 gjesterom og ligger i sentrum av København.

– Denne avtalen markerer videreutviklingen av samarbeidet mellom Strawberry og Starwood Capital, verdens ledende hotellinvestorer, sier Petter A. Stordalen, eier av Strawberry Forever og grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

Som en del av samarbeidet mellom Starwood Capital og Strawberry, vil Strawberry Hospitality Group fortsette å drive Comfort Hotel Vesterbro gjennom en langsiktig leieavtale. Transaksjonen vil derfor ikke innebære endringer for de ansatte på hotellet.

– Vi er glade for å ha fullført den andre transaksjonen i København, som er en del av vårt pågående samarbeid med Strawberry. Denne transaksjonen representerer også den første europeiske hotelleiendommen som STREIT eier, men leier ut til en ekstern part. Fremover ønsker vi å gjøre flere tilsvarende investeringer i europeisk hotelleiendommer som vi leier ut, sier Timothy Abram, Senior Vice President i Starwood Capital.

Annonse

Ledige stillinger – reiseliv