Annonse
Hotel Savoy ligger i Universitetsgaten 11 i Oslo.  Foto: Nordic Choice Hotels

Strawberry selger Hotel Savoy

- Hotel Savoy passer godt inn i Entras strategi for utvikling av en levende og aktiv bydel i Tullin-området. Vi ser frem til å kunne tilby et attraktivt overnattingsalternativ ved kurs- og konferanseaktiviteter i Rebel, eller for besøkende til leietagere i området. Gjennom en videreutvikling av Savoy vil vi kunne tilby et forsterket kundetilbud, ved at vi også har et hotell i porteføljen vår på Tullin, sier Sonja Horn, administrerende direktør i Entra ASA.

Hotel Savoy har i dag 93 rom og drives av Nordic Choice Hotels. Her ligger også Restaurant Eik, som fikk den prestisjefulle utmerkelsen Bib Gourmand av restaurantguiden Guide Michelin, og den anerkjente Restaurant Fjord. Savoy Bar er også et populært samlingspunkt og passer godt til Entras øvrige satsing på utadrettet virksomhet i Tullin-området.

— Nordic Choice Hotels fortsetter samarbeidet som leietaker og skal se på muligheten for å utvikle hotellet til noe nytt, unikt og spennende i samarbeid med Entra, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

 

 

Annonse
Annonse
Annonse